بقائی: مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز ادامه دارد ان‌بی‌سی: ترامپ از ایران به ستوه آمد ادعای روبیو: پیشرفت‌هایی در مذاکرات با ایران حاصل شده است قطر: متن توافق احتمالی میان ایران و آمریکا تدوین شده است مذاکرات ایران و عمان درباره تنکه هرمز وارد مرحله جدیدی شده است حمله پهپادی انصارالله به فرودگاه نجران عربستان تحلیلگر مشهور ترکیه: ایرانیان به ترامپ درس تاریخ می‌دهند شیخ نعیم قاسم: مذاکره با رژیم صهیونیستی چیزی جز ذلت ندارد رئیس جمهور اوکراین: جنگ با روسیه باید قبل از آغاز زمستان پایان یابد سازمان‌ ملل: اسرائیل بیش از 150 نفر را در ماه جولای در غزه قتل‌عام کرد حزب‌الله: ترامپ مجبور شد اعتراف کند ایران بازیگری مهم در عرصه جهان است حماس: منتظر پاسخ رسمی میانجی‌گران درباره توافق هستیم/ تا زمان دریافت پاسخ، موضع خود را بر پایبندی به توافق و اجرای مرحله دوم حفظ خواهیم کرد س‌بی‌اس: هیچ مذاکره جدیدی با ایران برنامه‌ریزی نشده / گفت‌و‌گو‌های مستمر میان ویتکاف و کوشنر با طرف ایرانی از طریق میانجی‌ها در جریان است حزب‌الله عراق: در پی ارتقای سلاح‌های خود هستیم، نه تحویل آن وزیر امور خارجه پاکستان از عراقچی برای سفر به اسلام‌آباد دعوت کرد ترامپ: تنگه هرمز را ما کنترل می‌کنیم / ایرانی‌ها در حال مذاکره هستند!

شین‌بت مدعی دستگیری فردی به اتهام جاسوسی برای ایران شد

شین‌بت مدعی دستگیری فردی به اتهام جاسوسی برای ایران شد شین بت و پلیس رژیم صهیونیستی مدعی دستگیری یک نفر به اتهام جاسوسی برای ایران شدند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۳ - ۲۷ آذر ۱۴۰۳ - 2024 December 17
کد خبر: ۲۶۵۹۲۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ در بیانیه شین بت، سرویس امنیت داخلی رژیم صهیونیستی ادعا شده که یک جوان ساکن بیت‌المقدس ماه گذشته به ظن «انجام ماموریت برای ایرانیان و برنامه‌ریزی برای انجام حمله در اسرائیل» دستگیر شده است. آردلر آمویال، 23 ساله، مظنون به ارتباط با «عناصر اطلاعاتی ایران» و انجام مأموریت‌های خرابکارانه در سرزمین‌های اشغالی از جمله جمع آوری اطلاعات، عکاسی از آدرس، کشیدن گرافیتی و غیره است.

براساس گزارش آی24، براساس این ادعاها، تحقیقات شین بت و پلیس نشان داده که آمویال از ماه اکتبر شروع به تماس با «عوامل ایرانی» از طریق شبکه‌های اجتماعی کرده است. او در این زمینه با پروفایلی در ارتباط بوده و پس از آشنایی اولیه بین او و صاحب پروفایل، او به یک کنترل کننده به نام «جان» منتقل شده که او را برای ماموریت‌ها فعال کرده است. آمویال با اینکه در ابتدای رابطه متوجه شده که جان یک فرد ایرانی است، پذیرفته که وظایف مختلف جمع‌آوری اطلاعات از جمله عکاسی از کتیبه‌ها و کشیدن گرافیتی را به دستور او انجام دهد. شین بت مدعی است که این فرد همچنین از صفحه‌ای با نوشته «ایجاد صلح» در مناطق مختلف بیت‌المقدس و تل آویو فیلمبرداری کرده، گرافیتی به یاد یحیی سنوار، رهبر شهید حماس در تل آویو کشیده، از تعدادی از خانه‌ها و خیابان‌های نتانیا و بیت‌المقدس عکس گرفته و تمام کارهای خود را برای اپراتورش ارسال کرده است.

در این گزارش گفته شده که آمویال به اپراتور ایرانی پیشنهاد کرده یک ون پلیس را آتش بزند و حتی برق قطار شهری بیت‌المقدس را قطع کند. او در تلاش برای یافتن منبع برق از نقاط مختلف در منطقه ریل سبک فیلمبرداری کرده و فیلم را برای اپراتور خود ارسال کرده است. آمویال همچنین یک دوربین GoPro و یک کارت حافظه برای مستندسازی ماموریت‌ها خریداری کرده و از خود در حال آتش‌زدن یک ماشین ویدیویی تهیه کرده است.

همچنین گفته شده او در شبکه‌های اجتماعی در جستجوی اسلحه و موادی برای تولید بمب بوده و حتی فیلم‌هایی در مورد ساخت مواد منفجره برای انجام یک حمله تماشا کرده است. متعاقباً از او خواسته شده بود تا افراد بیشتری را هم به کار بگیرد.

در این گزارش ادعا شده که آمویال در ازای فعالیت خود، مبلغی را از اپراتور از طریق ارز دیجیتال دریافت کرده است. انتظار می‌رود در روزهای آینده کیفرخواستی در دادگاه منطقه‌ای بیت‌المقدس تنظیم شود، در حالی که قرار بازداشت وی تا روز جمعه تمدید شده است. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار